غذای جدید چی بلدین؟ خلاصه تجربیات نی نی سایت
همیشه پیدا کردن ایده برای غذای جدید، مخصوصا وقتی پای نی نی در میون باشه، یه چالش بزرگه. خوشبختانه نی نی سایت پر از مامانای با تجربهست که کلی ایده و دستور غذا دارن. توی این پست، 15 تا از محبوبترین و پرطرفدارترین پیشنهادهای غذایی رو که توی نی نی سایت مطرح شده، براتون خلاصه کردم:

این لیست شامل غذاهای متنوعی هست که هم برای کوچولوها و هم برای بزرگترها مناسبه:
- ✳️
پوره سیب زمینی و هویج:
یه غذای نرم و مقوی برای شروع غذای کمکی. - ✳️
فرنی برنج:
یه گزینه کلاسیک و همیشه محبوب برای صبحانه یا میانوعده. - ✳️
سوپ جو با مرغ:
سرشار از مواد مغذی و مناسب برای زمان سرماخوردگی. - ✳️
خوراک عدسی:
یه غذای گیاهی و پر از پروتئین و آهن. - ✳️
کتلت گوشت:
یه غذای خوشمزه و راحت که هم بچهها دوست دارن هم بزرگترا. - ✳️
ماکارونی با سس گوشت:
یه غذای پرطرفدار بین همه اعضای خانواده. - ✳️
املت سبزیجات:
یه صبحانه یا شام سبک و مغذی. - ✳️
کباب تابهای:
یه غذای سریع و خوشمزه برای روزهای شلوغ. - ✳️
خورش کدو حلوایی:
یه غذای شیرین و خوش طعم برای فصل پاییز و زمستون. - ✳️
کوکو سیب زمینی:
یه غذای ساده و اقتصادی که با هرچیزی میشه خورد. - ✳️
پلو با مرغ زعفرانی:
یه غذای مجلسی و خوش عطر و طعم. - ✳️
آش رشته:
یه غذای سنتی و خوشمزه برای دورهمیها. - ✳️
دلمه برگ مو:
یه غذای خوشمزه و متفاوت که نیاز به کمی حوصله داره. - ✳️
میرزا قاسمی:
یه غذای گیاهی و خوش عطر و طعم شمالی. - ✳️
عدس پلو:
یه غذای مقوی و خوشمزه که با گوشت چرخکرده یا کشمش سرو میشه.
امیدوارم این لیست بهتون ایده بده و بتونید غذاهای جدید و خوشمزهای برای خودتون و کوچولوهای نازتون درست کنید!
نوش جان!
چه غذایی بپزم؟ تجربههای نی نی سایت
۱. کوکو سبزی با ترفندهای جدید
خیلی از مامانها توی نی نی سایت گفتن که برای اینکه کوکو سبزیشون پوک بشه، یک قاشق آرد و یک قاشق ماست بهش اضافه میکنن. بعضیها هم بیکینگ پودر میزنن. یه نفر هم پیشنهاد داده بود سبزی کوکو رو خیلی ریز خرد نکنید تا بافتش بهتر بشه. یه مامان دیگه نوشته بود یکم پیاز داغ به کوکو سبزی بزنید خیلی خوشمزه میشه!یه راهکار دیگه هم بهرهگیری از تابه نچسبه که کوکو راحت برگرده و خراب نشه. خلاصه کوکو سبزی یه غذای سادهست ولی با این ترفندها میشه خیلی خوشمزهترش کرد!یه نکته دیگه هم اینه که تخم مرغ ها رو خیلی خوب هم بزنید تا کوکو پفکی بشه. حتما امتحانش کنید!
۲. ماکارونی با سویا و سبزیجات
ماکارونی همیشه یه گزینه آسون و سریعه. خیلی از کاربرا تو نی نی سایت گفتن که به جای گوشت چرخکرده، از سویا استفاده میکنن و کلی سبزیجات مثل فلفل دلمهای، هویج و قارچ بهش اضافه میکنن. یه نفر هم گفته بود که یه کوچولو دارچین به سس ماکارونی بزنید طعمش عالی میشه!بعضی ها هم از عصاره گوشت یا مرغ استفاده میکنن تا طعمش بهتر بشه. یادتون نره ته دیگ سیب زمینی رو هم فراموش نکنید!اینجوری یه غذای سالمتر و مقویتر هم میشه. من همیشه از سس کچاپ خونگی استفاده می کنم، خیلی خوشمزه تر میشه. راستی اگه وقت ندارین از ماکارونی فرمی استفاده کنید سریع تر پخته میشه.
۳. عدس پلو با گوشت قلقلی
عدس پلو هم یه غذای مقوی و خوشمزهست. خیلیها تو نی نی سایت گفتن که با گوشت قلقلی درستش میکنن. بعضیها هم کشمش و خرما هم بهش اضافه میکنن. یه نفر نوشته بود که عدس رو جدا بپزید و بعد به برنج اضافه کنید تا له نشه. یه مامان دیگه هم گفته بود که یکم زیره به عدس پلو بزنید طعمش فوق العاده میشه!برای گوشت قلقلی هم میتونین از پیاز رنده شده و ادویه های مختلف استفاده کنید. بهتره از برنج ایرانی استفاده کنید تا عطر و طعم عدس پلو بهتر بشه. من همیشه یه کم زعفرون هم بهش میزنم. یادتون باشه حتما عدس رو از قبل خیس کنید تا نفخش بره.
۴. استانبولی پلو
استانبولی پلو یه غذای راحت و سریع برای وقتایی که عجله دارید. توی نی نی سایت خیلی ها از این غذا تعریف کرده بودن و روش های مختلفی برای پختنش پیشنهاد داده بودن. یه مامان گفته بود که از گوشت چرخ کرده استفاده نکنید و به جاش گوشت خورشتی تکه ای بریزید. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که سیب زمینی و هویج رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید. یه خانم کدبانو هم گفته بود که از رب خونگی استفاده کنید تا رنگ و طعمش بهتر بشه. بعضی ها هم یکم شوید خشک بهش اضافه می کنن. من خودم همیشه یکم پودر سیر هم بهش میزنم. یادتون نره که برنج رو قبل از پختن خیس کنید.
۵. کتلت گوشت
کتلت یکی از غذاهای پرطرفداره که همه دوستش دارن. توی نی نی سایت هم خیلی ها از روش های مختلف پخت کتلت گفتن. یه نفر گفته بود که به جای آرد سوخاری از پودر نون باگت خشک شده استفاده کنید. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که یکم سبزی معطر مثل جعفری و گشنیز بهش اضافه کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود که پیاز رو رنده نکنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید. بعضی ها هم یکم سیب زمینی آبپز رنده شده بهش اضافه می کنن تا نرم تر بشه. من همیشه یکم فلفل دلمه ای هم بهش اضافه می کنم. یادتون باشه روغن رو خوب داغ کنید تا کتلت ها نچسبن.
۶. آش رشته
آش رشته یه غذای سنتی و خوشمزه ایرانیه که مخصوصا تو فصل سرما خیلی میچسبه. توی نی نی سایت خیلی ها از تجربه هاشون در مورد پخت آش رشته گفته بودن. یه نفر گفته بود که حتما از حبوبات تازه استفاده کنید تا زودتر بپزن. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که سبزی آش رو خیلی ریز خرد کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود که کشک رو قبل از اضافه کردن به آش، حتما با آب رقیق کنید. بعضی ها هم یکم نعنا داغ فراوون بهش اضافه می کنن. من همیشه یکم سیر داغ هم بهش میزنم.
۷. میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یه غذای شمالی خیلی خوشمزه و آسونه. توی نی نی سایت خیلی ها این غذا رو برای شام پیشنهاد داده بودن. یه نفر گفته بود که بادمجون ها رو روی آتیش کباب کنید تا طعم دودی بگیره. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که سیر رو زیاد بریزید تا خوشمزه تر بشه. یه مامان کدبانو هم گفته بود که گوجه ها رو رنده کنید تا سسش غلیظ تر بشه. بعضی ها هم یکم فلفل سبز تند بهش اضافه می کنن. من همیشه یکم روغن زیتون هم بهش میزنم.
۸. خوراک لوبیا
خوراک لوبیا یه غذای مقوی و ارزونه که برای وعده صبحانه یا شام خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی ها از این غذا به عنوان یه گزینه سریع و آسون نام برده بودن. یه نفر گفته بود که لوبیا رو از شب قبل خیس کنید تا نفخش بره. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود که یکم پودر آویشن بهش اضافه کنید تا خوش عطر بشه. بعضی ها هم یکم سیب زمینی نگینی خرد شده بهش اضافه می کنن. من همیشه یکم آبلیمو هم بهش میزنم.
۹. کوفته تبریزی
کوفته تبریزی یه غذای سنتی و مجلسی ایرانیه که خیلی ها دوستش دارن. توی نی نی سایت خیلی ها از فوت و فن های پخت کوفته تبریزی گفتن. یه نفر گفته بود که گوشت رو دو بار چرخ کنید تا کوفته ها وا نرن. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که برنج و لپه رو از قبل بپزید. یه مامان کدبانو هم گفته بود که سبزی کوفته رو خیلی ریز خرد کنید. بعضی ها هم یکم آلو و زرشک بهش اضافه می کنن. من همیشه یکم گردو هم بهش میزنم.
۱۰. قیمه بادمجان
قیمه بادمجان یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که با برنج سرو میشه. توی نی نی سایت خیلی ها از روش های مختلف پخت قیمه بادمجان گفتن. یه نفر گفته بود که گوشت رو با پیاز تفت بدید تا رنگش تغییر کنه. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که لپه رو از قبل خیس کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود که بادمجون ها رو قبل از سرخ کردن، نمک بزنید تا تلخیشون بره. بعضی ها هم یکم زعفرون بهش اضافه می کنن. من همیشه یکم گلاب هم بهش میزنم.
۱۱. کباب تابه ای
کباب تابه ای یه غذای سریع و خوشمزه است که برای شام یا ناهار گزینه خیلی خوبیه. توی نی نی سایت خیلی از مامانها از این غذا برای وقتهایی که فرصت کمی دارن تعریف کرده بودن. یه نفر گفته بود برای اینکه کباب تابه ای وا نره، گوشت رو خوب ورز بدید. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که به گوشت یه کم آرد نخودچی اضافه کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. بعضیها هم برای اینکه کبابها خوشمزهتر بشن، یه کم سماق بهش اضافه میکنن. من همیشه یه کم جعفری خرد شده هم بهش اضافه می کنم. یادتون نره که با گوجه و فلفل سبز کبابی سرو کنید.
۱۲. سوپ جو
سوپ جو یه غذای مقوی و مناسب برای فصل سرماست. توی نی نی سایت خیلیها دستور پختهای متنوعی برای سوپ جو به اشتراک گذاشته بودن. یه نفر گفته بود برای اینکه سوپ خوشمزهتر بشه، از آب مرغ استفاده کنید. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که جو رو از قبل خیس کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود سبزیجات سوپ رو ریز خرد کنید. بعضیها هم برای طعم بهتر، یه کم خامه به سوپ اضافه میکنن. من همیشه یه کم آبلیمو تازه هم بهش میزنم. یادتون نره که با نون تست سرو کنید.
۱۳. دلمه برگ مو
دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که معمولا برای مهمونیها درست میشه. توی نی نی سایت خیلیها از فوت و فنهای پخت یه دلمه خوشمزه گفته بودن. یه نفر گفته بود برای اینکه برگها نرم بشن، قبل از پیچیدن، اونها رو چند دقیقه توی آب جوش بذارید. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود برنج و لپه رو نیم پز کنید. بعضیها هم برای طعم ملس، یه کم شکر به مواد دلمه اضافه میکنن. من همیشه یه کم زرشک هم به مواد دلمه اضافه می کنم. یادتون نره که دلمه رو با سس مخصوص سرو کنید.
۱۴. کله جوش
کله جوش یه غذای سنتی و مقوی ایرانیه که خیلیها توی نی نی سایت ازش تعریف کرده بودن و گفته بودن که خیلی سریع و آسون درست میشه. یه نفر گفته بود برای اینکه کله جوش خوشمزهتر بشه، از کشک محلی استفاده کنید. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که پیاز رو خوب سرخ کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود گردو رو ریز خرد کنید. بعضیها هم برای طعم بهتر، یه کم نعناع داغ به کله جوش اضافه میکنن. من همیشه یه کم زردچوبه هم بهش میزنم. یادتون نره که با نون خشک سرو کنید.
۱۵. خورش کرفس
خورش کرفس یه غذای سالم و خوشمزه است که خیلیها توی نی نی سایت ازش تعریف کرده بودن و گفته بودن که برای کسایی که رژیم دارن گزینه خیلی خوبیه. یه نفر گفته بود برای اینکه خورش خوش طعم بشه، از گوشت گوسفندی استفاده کنید. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که کرفس رو ریز خرد کنید. یه مامان کدبانو هم گفته بود جعفری و نعناع رو تفت بدید. بعضیها هم برای طعم ملس، یه کم آبغوره به خورش اضافه میکنن. من همیشه یه کم لیمو عمانی هم بهش میزنم. یادتون نره که با برنج سرو کنید.







هر وقت سوال چی بپزم پیش میاد، همیشه یاد این پست می افتم پر از ایده های خوبه مخصوصا اون بخش میرزا قاسمیش که من همیشه بادمجون رو تو فر میزارم تا نرم بشه بعد با سیر تفت میدم حسابی می چسبه 😍 دوست دارم یه پست مفصل تر درمورد غذاهایی که تو کمتر از نیم ساعت آماده میشن بذارین خیلی بدرد می خوره. راستی اگه کسی ترفند خاصی برای درست کردن کوکو سبزی یا عدس پلو داره اینجا بنویسه کلی ذوق می کنم بخونمش
پخت میرزا قاسمی با بادمجون کبابی واقعا فرق میکنه! من توی تابستون بادمجون ها رو روی ذغال کباب میکنم و بعد پوستش رو میگیرم… اون طعم دودی که میده تو غذا دیوونه کننده میشه 😍 همیشه یه کم هم سیر بیشتر میریزم و آخر کار هم یه مشت سبزی تازه مثل گشنیز روش میزنم… تو مهمونی ها که این غذا رو درست کنم تمام ظرف رو پاک میکنن! یه بارم که بادمجون رو سرخ کرده بودم اصلا اون طعم رو نگرفت…